Produse Apicole

Forever Living Products oferă o gamă remarcabilă de produse apicole 100% naturale. Stupii sunt amplasaţi în condiţii ideale de mediu, în regiunile intens deşertice ale Arizonei, neafectate de pesticide sau poluanţi. Pentru colectarea şi conservarea materiilor prime în condiţii identice cu cele create de natură, se folosesc echipamente de recoltare şi procesare ultramoderne. Toate produsele apicole oferite de Forever sunt naturale şi au o valoare nutritivă ridicată, deoarece ajung la dumneavoastră direct din stupi, acolo unde albinele le prepară de mii de ani.

Forever Bee Honey
Denumita in antichitate "hrana zeilor", mierea uimeste prin continutul sau de carbohidrati si minerale (calciu si fosfor) si constituie o sursa de energie care poate fi pusa rapid la dispozitia organismului.

Forever Bee Propolis
Propolisul este, de fapt, o substanta de "protectie", produsa si folosita de albine pentru a-si mentine stupul curat. Extrem de eficient, propolisul asigura in interiorul stupului o ambianta mult mai sterila decat in unele sali de operatie. Produsul contine 22 de aminoacizi, complexul vitaminelor B si este imbogati cu laptisor de matca.

 
Forever Royal Jelly
Recastigati-va energia si metabolismul combatand stresul cotidian! Forever Royal Jelly (laptisor de marca) contine proteine, minerale, vitaminele A, C, D, E, complexul B, cei 8 aminoacizi esentiali, 10 aminoacizi neesentiali si o combinatie speciala de enzime.

 
Forever Bee Pollen
Polenul contine vitaminele C, D, E, K, betacaroten (vitamina A), complexul B, minerale, enzime, coenzime, proteine si 22 de aminoacizi (inclusiv cei 8 aminoacizi esentiali) si poate fi oricand o sursa de energie si forta, deoarece Forever Bee Pollen stimuleaza sistemul circulator, digestiv, imunitar si nervos.