Forever Bright Toothgel - Pasta de dinti

Forever Bright Toothgel
.

  Forever Bright Toothgel - Pasta de dinti cu aloe si propolis

De ce credeti ca pasta de dinti Forever Bright Toothgel are o calitate excelenta?  Combinarea propolisului, un antibiotic natural cu efectele Aloei Vera ca hemostatic, astringent, germicid, antalgic, antiinflamator si dezinfectant face ca gelul de dinti sa fie atat de bun pentru dantura noastra. Acest produs are rol protector, antiseptic in leziunile purulente ale gingiei, intareste gingiile, nu ataca smaltul dentar si impiedica formarea tartrului.  
Datorita  calitatii si multiplei sale utilizari -inclusiv celei referitoare la asigurarea igienei cavitatii bucale - Aloe Vera a fost considerata o comoara! De aceea, dantura va straluci cu Forever Bright, unul dintre cele mai performante geluri pentru dinti existente in lume!
Forever Bright Toothgel reprezinta un produs indragit de intreaga familie pentru calitatile sale antiseptice, anti-placa microbiana, de albire si indepartare a petelor dentare, de fortificare a dintilor si gingiilor, de asigurare a igienei cavitatii bucale si mentinere a unei respiratii proaspete timp indelungat (in compozitie exista 2 varietati de menta). Poate fi folosit de vegetarieni, deoarece nu contine ingredienti de provenienta animala. Gelul stabilizat de Aloe vera si propolisul confera proprietati calmante asupra gingiilor, de aceea poate fi aplicat local daca periajul dentar devine dureros.
Concluzii formulate dupa multi ani de studii si colaborari cu centre stomatologice si cabinete scolare arata ca procentul de gel stabilizat de Aloe vera existent in Forever Bright Toothgel reprezinta proportia ideala pentru curatirea eficienta a dintilor, mentinerea indelungata a prospetimii respiratiei si albirea non-abraziva. Intreaga familie va indragi aroma si prospetimea sa curata! 
Dupa ce folositi aceasta pasta de dinti cu aloe si cu propolis, cu siguranta veti realiza ca este perfecta pentru dantura voastra dar si pentru cea a copiilor, fiind un produs natural.

BENEFICII Forever Bright Toothgel:
- previne aparitia placii bacteriene; - previne aparitia tartrului;
- previne sangerarea gingiilor; - previne fisurile/ranile la coltul gurii;
- potrivit pentru gingii sensibile; - fara FLUOR;
- curata placa bacteriana prin dizolvarea acesteia, nu prin slefuire.

Mod De Utilizare Forever Bright Toothgel:

- Pentru o ingrijire dentara corespunzatoare se recomanda periaj dentar cu Forever Bright Toothgel dupa fiecare masa, control stomatologic periodic si evitarea consumarii alimentelor intre mese. Deoarece activitatea enzimatica proprie plantei Aloe vera nu este compatibila cu fluorurile, pentru o ingrijire dentara completa se recomanda suplimentarea acestora prin clatirea cavitatii bucale cu solutii fluorurate. .